Hvem er jeg ?


Jeg er såmænd en ganske almindelig kvinde, der elsker at være den bro, der forbinder dig med universet.

Jeg har været så heldig, at få lov at lære af de dygtigste i verden på Arthur Finlay College i England, disse er bare et par af dem :

Brenda Lawrence
Glyn Edwards
Libby Clark
Nora Stringer
Simon James
Simone Key
Steven Upton

Jeg er født i 1965 i Svendborg, men jeg er vokset op i Sønderjylland, hvor jeg også bor.

Jeg har haft et af de liv, der af nogen kunne beskrives som : "En sort sjæls nat ad libitum" ;-)
 Jeg ser dog mit liv som en gave, en gave jeg har valgt i dette liv en gave der gør, at jeg har en forståelse og en følelse for de problematikker, du kommer og deler med mig.

Jeg har været så heldig, at jeg har fået lov at få verdens bedste søn, der i dag er en dejlig voksen mand.

I 1993 begyndte jeg at få oplevelser, der forsøgte at fortælle mig, at livet var anderledes, end jeg troede det var.
Jeg kørte alvorligt galt og på trods af, at jeg på ingen måde var i en livstruende situation fik jeg en nærdødsoplevelse.
Denne kunne jeg dog ikke tale med nogen om, da ingen omkring mig havde givet udtryk for, at de troede på noget, man ikke kunne se, så jeg holdt min mund.
I dag ved jeg, at det var mit "wake-up-call" - den oplevelse der fik mig til at indse, at livet kun handlede om en ting: Kærlighed.

Jeg har aldrig oplevet så meget kærlighed, så meget accept, som jeg gjorde midt i min ulykke, jeg ønskede faktisk ikke at returnere til mit fysiske liv, for varmen, vægtløsheden, forståelsen og igen kærligheden var så fantastisk og helt umulig at beskrive.

Jeg begyndte dog derfra at se livet en smule anderledes og fandt en vej, der ledte mig til en helt ny verdensforståelse.

Først blev jeg mor og ja, gennem min søn og nærdødsoplevelsen fandt jeg vejen, der ville føre mig til noget helt vildt, nemlig : "selv-kærlighed"


Jeg begyndte i 1994/1995 at lade mig lede af mine guides, jeg lod mig føre netop derhen, hvor de mente, jeg skulle hen og jeg havde 100% tillid til universet.

I 2003 rejste jeg første gang til Standsted Hall (Arthur Finlay College) og det var for mig, som at komme hjem,
et hjem jeg ikke vidste fandtes, jeg var blandt ligesindede og ikke nok med det, de tutors jeg fik lov at lære af var ubeskriveligt vidende og givende - mit liv var igen blevet forandret.

Det har vist sig, at jeg som så mange andre har brugt mine evner (omend i mindre grad) hele mit liv, men jeg fik lukket seriøst op for gaverne i 1990'erne og endnu mere fra 2003, det er en gave, der bliver ved med at give og jeg udvikler mig og lærer nyt hele tiden.