Udtalelser

Her et par af mine mange udtalelser fra min gæstebog
den i klinikken og online fra før jeg fik denne nye side.

Nina 
Inaluk, Grønland

Jeg er meget taknemmelig,

vi har nemlig været meget trygge i lejligheden.

I forgårs sagde min søn godt nok at han syntes han så en

nisse i entreen, men det er jo sæson for nisser :-)

Tusind tak for din venlige handling :-)

Anonym

Psykolog

Vi er flyttet for nylig og vi fik en husrensning af PiaLovise. Vi er meget sensitive så vi var (i hvert fald) 3 ud af 4 som havde mareridt. Min datter var begyndt at have mareridt næsten hver nat og humøret dalede hos os alle sammen.

Efter husrensning hvor jeg kunne mærke selve rensningen mens det stod på (fedt!) har vi alle sovet helt uden mareridt og vi er tydeligt mere glade alle sammen. Der er bare mere ro og fred, det kan vi tydeligt mærke.

Der var ingen "onde ånder" men gammel negativ energi. Det er de bedste penge jeg har givet ud i LANG tid - kan virkelig anbefales hvis du føler der er "noget" i dit hjem.

Af hjertet tak

Jan

Scotland

Wanted to send you a lovely message to say thank you PiaLovise. Although I have never met you in person you have been a wonderful support to me over the past few months. I really appreciate your guidance and support. I have suffered the most horrendous year and have struggled to deal with the stress I have been suffering. You have kindly offered me healing and helped me to heal myself. Yesterday when I told you I couldn't sleep and I had a tremendous headache you immediately sent me some healing. Last night I slept for 7 hours and awoke with my headache gone. It makes such a difference to me and I wanted to say thank you from the bottom of my heart. You are a beautiful person and I am happy to call you a friend xx <3 <3 xx

Conny/Jan

Brørup

Hej Pia. Jeg har haft sklerose i 27 år og for 3 år siden brækkede jeg noget i den ene fod, så nu må jeg holde mig til kørestolen. For godt et år siden fik jeg kontakt til Pia, og hun er kommet her hos mig med jævne mellemrum lige siden. Pia har kunnet gøre så meget for mig at jeg nu igen er begyndt at kunne gå lidt med min rolator, ligesom hun har kunnet forbedre min alm. helbredstilstand. Pia foreslog mig at lægge en del medicin væk, og så bruge naturmedicin istedet ( i samråd med Carsten Vagn Hansen), hvilket har gjort at mine muskler er blevet stærkere. Jeg er ked af at Pia nu må holde pga en gammel arbejdsskade.

Hilsen Connie

Jeg er Connie´s mand og jeg har samme oplevelse af det som Pia har gjort for Connie.

Hilsen Jan-Erik

Karin

Bramming

Hej

Jeg var ved at drive min familie til vanvid og ved at ødelægge mit ægteskab, med mine hysteriske anfald, som jeg fik 14 dage før mens., hver måned. Jeg havde følelsen af vrede og had i de 14 dage, det stod på, men 1 enkelt behandling hos Pia, så var det væk! Helt utroligt! Tusind Tak

Venlig hilsen Karin

Dorthe

Bramming

Hej Pia

Nu har jeg mange gange fået healing, der hjælper på mange ting, men især 2 gange har det hjulpet meget. Jeg havde en frygtelig menstruation, den var meget voldsom og gjorde rigtig ondt, efter healing blev den "normal" og jeg havde ingen smerter. Dejligt. Den anden gang havde jeg ondt i halsen og en begyndende lungebetændelse, det forsvandt alt sammen med 1 healing. Tak, for din hjælp.

Hilsen Dorthe

Karina og Peter

Bramming


For os var livet gået i hårknude og ægteskabet kørt helt ud på et sidespor. Karina havde fået et pillemisbrug af smertestillende piller, og vi havde begge fået en depression. Oveni havde Peter et større alkohol forbrug. Vi startede hos Pia i august måned i terapi, og Karina startede med healing, og med tiden kom humøret og helbredet og ikke mindst noget forståelse for hinanden. Så da vi kom til jul, var vi blevet en mere lykkelig familie end vi nogensinde havde været, og det er vi Pia dybt taknemmelige for.

Hilsen Peter og Karina

Pia Sørensen

Bramming


Hej!

Her er lige et par rosende ord til og om Pia!

Jeg har en søn på 7år som har haft problemer med at holde sig tør om dagen. Han har også altid sovet uroligt og vågnede tit med uro og utryghed i kroppen. Efter 1 behandling ved Pia oplevede vi en en dreng der sov tungt og godt og som i en periode på ca en måned faktisk ikke blev våd!! Det var dejligt ikke mindst for min søn men også for resten af familien!!

Tak for dejlig omsorg, varm hjælp og ikke mindst kærlig ro som du , Pia har givet til os!

Helle og Evald

Bramming

Hej Pia

Vi har været til Clairvoyance og Healing, vi har fået dig anbefalet af en god nabo og vil til enhver tid anbefale dig til andre - vi havde fået problemer i vores snart 20 år gamle ægteskab og det lærte du at os at vende til noget positiv, så vi fik en ny start på et nyt og bedre ægteskab, hvor vi ved at respekt og det at vi høre efter hinandens behov betyder alt og at man ikke skal forvente noget hvis man ikke siger hvad det er man gerne vil have. At det er vigtig at give og vise sin kærlighed til hinanden.

Hilsen Helle Evald og Jens Laugesen

Tina

Bramming

Den første gang jeg kom hos Pia var jeg meget stresset, og havde uro i hele kroppen.

Allerede efter første behandling følte jeg, at jeg fik det bedre. Efter to gange kunne jeg også mærke det skete noget med min astma, det var som det gik "løs", og jeg behøvede ikke længere at tage Bricanyl spray hver morgen (det er bare dejligt.) Nu har jeg fået meget mere ro i min krop og sjæl.

Jeg er meget glad for at Pia har kunnet hjælpe mig med det, jeg synes det er rigtig dejligt at kunne få det bedre på mange måder, uden at skulle indtage en masse medicin.

Mange tak Pia

Tina Laugesen

Hanne

Vejen

Hej Pia

Jeg vil gerne takke dig for din hjælp til vores dreng.

Vi troede aldrig han skulle snakke eller læse som andre børn - men efter behandlingerne hos dig går det strygende, han får ikke engang læsehjælp mere - de mobber ham ikke mere og bedst af alt han er begyndt at få selvtillid -

Tusind tak fra os alle - Hanne

Jens

Vejen

Hej Pia

Vil lige fortælle dig hvordan jeg har det, efter mine 5 besøg hos dig.

Jeg kan trække vejret helt uden problemer nu - jeg kan gå lange ture, yeeees (har jeg ikke kunnet i 10 år) - Jeg kan gå op af trapper og jeg får meget hurtigt mit vejr igen - jeg har stadig astma - som du også sagde - du fjerner ikke sygdommen men du lindrer den - det skal jeg love for du gør. Tak for et nyt liv. Jeg kommer og får et par behandlinger når jeg får problemer igen - hvis det er alt der skal til - ja, så er det det jeg gør. Skulle også hilse fra min kone og sige tak - hun har fået en ny mand - sir hun

Med venlige hilsner

Jens Hansen